Conte-Guia “La Dona Alada i les Feres del Cardós”

Per què un conte?

Després de diverses presentacions del Conte-guia de “La dona alada i les feres de Cardós” (a Ribera de Cardós, a Esterri d’Àneu, a Sort, a Figuerola d’Orcau, a Arrós de Cardós), alguns encara us podeu preguntar… què és aquesta història?

Doncs és un llibre per a tots els públics, amb una primera part il.lustrada sobre escorça de bedoll (arbre d’escorça blanca que habita en molts indrets de Cardós), que relata una història de cooperació entre habitants, fauna i fantasia, amb un final inesperat. Aquells que heu participat en alguna de les 9 Marxes, del Romànic a la Claror,  dita més recentment Marxa del Cardós, us seran camins familiars, doncs és la ruta més tradicional de comunicació entre pobles, en temps en que les carreteres no existien.

I per retrobar altres camins més amagats i petites joies , el conte es complementa amb 18 rutes on es dona protagonisme als seus pobles i al que ens han explicat els seus habitants de més edat.

“La dona alada i les feres del Cardós”, un llibre innovador amb el qual petits i grans descobriran indrets màgics de les Valls de Cardós.

Aquest conte-guia ha estat possible gràcies a l’ajut del FEADER “Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix en les zones rurals”. Actuació cofinançada per l’operació cofinançada: la 07.01.01 del FEADER.