Marxa de les Valls de Cardós

Novetats 2019

Aquest mes de juliol podríem celebrar la desena edició de la Marxa de les Valls de Cardós (també Romànic a la Claror), però no estem encara decidits.  La farem o no la farem? Posem tots els ingredients a l’olla i a veure què en sortirà. Potser la tardor serà un bon moment per celebrar aquesta edició.

Marxa Valls de Cardós 2018

Les nits s’escurcen, els dies s’allarguen, els minairons de Cardós ja fan el redall dels camps més baixos… Els cotxes arribaran a Arrós i hauran d’aparcar al prat, per falta de lloc.

Estan preparant la novena edició de la ja clàssica caminada popular de les Valls de Cardós, enguany itinerari circular. Activitat apta per a tots els públics amb un pendent inicial pronunciat, que discorre per camins antics del municipi de Esterri de Cardós principalment, Arrós de Cardós, Esterri de Cardós, Benante i Ginestarre. També visiten els dos Boldissos, del municipi de Lladorre. I el poble de Lladrós  que pertany a Vall Cardós. Tres petits municipis plens de paisatges de somni, plens de persones autèntiques així com un variat d’espècies de fauna protegides.

Distància 17 Km, desnivell 800 metres.

Tres punts d’avituallament, un de líquid i fruita a Ginestarre, un altre en acabar la pujada d’esmorzar pallarès a la cruïlla amb la pista dels Boldissos i un tercer líquid al pont de la Mare de Déu de Lladrós .

Una visita poc comú, una borda amb coberta de palla. Un retorn al passat amb l’activitat “Performance d’art romànic” dirigida per Terraviva i Jordi Ciborro, dos professionals que no us deixaran indiferents. Activitat promocionada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

A la finalització de la marxa podrem gaudir tots junts, amb els petits de la marxa infantil, d’un dinar amb productes locals amb la col·laboració dels veïns d’Arròs i la resta de la Vall. Marca l’opció “dinar” a la teva inscripció per reservar lloc, les places estan limitades a caminants i acompanyants.

El preu de la inscripció no inclou dinar, si la samarreta més les activitats.

Preu inscripció marxa: 12€

Preu només dinar: 8€.

Dificultat exigent Sense dificultat tècnica
Distància: 17 km
Desnivell: 800m.
Data: 21 juliol
Hora: 08:00 h.
Preu: 12€
LLoc de trobada: Arrós de Cardós
Inscripcions: www.inscripcions.cat
Més informació al Facebook