Mini marxa de les Valls de Cardós

Novetats 2019

Mentre decidim si fem Mini Marxa per a nenes i nens, podeu començar a caminar per alguna de les 18 passejades del llibre “La dona alada i les feres del Cardós” o bé per qualsevol camí entre pobles. Encara que alguns camins estiguin nevats és molt divertit descobrir petjades, excrements o restes del menjar de les petites feres que passen com poden el que queda d’hivern

Edició 2018. Estem per ells o disfrutem gràcies a ells?

Mares, pares, tietes, tiets, amics, avis,…hi ha moments que cal agafar el nen de la mà i acompanyar-lo en allò que el fa feliç. I la marxa infantil està pensada per a ells.

Pels nens i nenes de cames curtes, però flexibles i lleugeres, que agafaran embranzida amb encamades de gegant.

I més amunt del vostres caps, la fauna us observarà. Potser veureu la silueta del trencalòs volar o potser rastres de senglar, un isard tafaner o fent l’aleta un xoriguer.

Quarta edició infantil, dins la marxa popular de les Valls de Cardós, enguany itinerari circular. Activitat apta per a tots els públics i especialment per la canalla, que discorre per camins antics del municipi d’Esterri de Cardós. Amb dos punts d’avituallament que serà un bon esmorzar i un altre líquid. Els infants han d’anar acompanyats per un adult.

Durant el recorregut es durà a terme l’activitat “Del prat a l’ovella”, una gimcama de rastres i més observacions de pastor inquiet, que mentre guarda l’ovella…. el cabirol se li menja el prat, però ell anirà recollint les herbes que s’usen per cuidar el bestiar, dirigida per Salvatgines.

Taller d’art romànic. A les 13:00h ja els esperen per ajudar als artistes que pinten el retaule de l’església . Activitat promocionada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Fins a les 17:00h performance participativa per tots els públics a la porta de l’església.

No badeu, una experiència com aquesta, enlloc la trobareu.

A la finalització de la marxa podrem gaudir tots junts d’un dinar de productes locals a la plaça del poble. Marca l’opció “dinar” a la teva inscripció per reservar lloc, les places estan limitades a caminants i acompanyants.

La inscripció no inclou dinar, si obsequi més les activitats.

Preu inscripció marxa: 6 €.

Preu només dinar infantil: 8 €.

Moderada
Més informació al Facebook
Distància: 7km
Desnivell: 200m.
Data: 21 juliol
Hora: 8:30 h.
Preu: 6€
LLoc de trobada: Arrós de Cardós
Inscripcions: www.inscripcions.cat
Més informació al Facebook