Presentació

Novetats 2019

El Festival de Senderisme de les Valls de Cardós es vol donar a conèixer juntament amb altres valls veïnes, a l’Alt Pirineu, i està preparant un munt d’activitats per a la seva celebració al mes d’octubre de 2019. T’agradarà ser-hi, GUARDA’T LLOC A L’AGENDA. CÀMERA DE FOTOS I BON CALÇAT.

Festival de Senderisme de les Valls de Cardós 2018

A l’estiu tota cuca viu, vols viure un cap de setmana de pel.lícula, com una cuca de llum o un estel fugaç?

La vall està verda i encara no hi ha molts turistes. L’aigua encara se sent baixar per tot arreu i les abelles volen buscant flors per fer mel. La nit a Cardós és per les bruixes o pels llunats de telescopi.
La ossa està molt tranquil.la, menjant de tot a dins del bosc, no li interessen per res el humans.
Les reserves per dormir estan fetes, però no les de caminar.
Jo no vull anar als llocs de sempre, als de llibre, als de guia. Vull aquells altres que no surten enlloc però sé que existeixen, i molt aprop.

Vine i participa en la Primera edició del Festival de Senderisme de les Valls de Cardós, durant els dies 20, 21 i 22 de juliol de 2018, dintre del programa dels Festivals de Senderisme del Pirineu, impulsats per l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).
El nostre festival és iniciativa de l’Associació Cultural, Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós, associació sense ànim de lucre creada amb la intenció de dinamitzar les Valls de Cardós, que inclou els municipis de Vall de Cardós, Esterri de Cardós i Lladorre, tot descobrint, donant valor i conservant petits tresors patrimonials oblidats.
Durant tres dies podràs participar d’activitats pensades per a tots el públics, acompanyada pels nostres guies locals, que faran de la teva experiència una vivència única i el descobriment de les Valls de Cardós, un indret que quedarà per sempre al teu cor.