El primer cim de la teva filla/fill (Ascensió al Puitabaca)

Edició 2018

El Pui Tabaca és un cim piramidal vist quan entres a la Vall de Cardós, per l’estret congost on només hi caben carretera i riu. Però és un cim que es deixa veure de tot arreu, amb una silueta plàstica que varia depèn d’on el mires, bellugant com les Encantades que hi tenen les seves coves. Fins i tot ha modificat el seu cim, on s’hi havia construït un repetidor de televisió pujant els ferros a coll, on després l’helicòpter hi va pujar les fustes per un mirador a 360º.

Pedres amuntegades que són restes de guerra, carboneres, corriols de senglars i de cérvols, al cel gralles i voltors, i més amunt del cap llargues traces d’avions.

Un cim apte per a la teva filla, o el teu fill, o per tu mateix, per escriure una bonica història de la grimpada, del companyerisme, de l´encordament, del regal de paisatge, de l’acompanyar en allò que vull que descobrim junts.

Al Festival de Senderisme de les Valls de Cardós no hi pot faltar, l’ascensió a una muntanya molt emblemàtica de les Valls, el Pui Tabaca, pel camí que més viu s’ha mantingut.

Dificultat exigent Sense dificultat tècnica Exposició al buit Grimpada

Activitat a partir de 11 anys (nenes i nens habituats a caminar per la muntanya). Acompanyats d’un adult.
Imprescindible dur roba i calçat adequat, gorra, protecció solar i aigua.
Distància: 7,5 km
Desnivell: 650m.
Data: 22 juliol
Hora: 8:00 h.
Preu: 10€
LLoc de trobada: Lladrós
Inscripcions: www.inscripcions.cat